EA maakt eerste Heroes cards voor EA SPORTS FC bekend

Eind september komt de opvolger van FIFA 23 uit. Dezelfde uitgever (Electronic Arts) maar vanwege het ontbreken van een licentiedeal met FIFA een andere naam. De naam? EA SPORTS FC 24 moet de nieuwe voetbalgame worden.

Er wordt ook steeds meer bekend over EA SPORTS FC 24. Nu is ook duidelijk geworden welke nieuwe Heroes in EA SPORTS FC 24 komen. Zo komen er Heroes cards voor Ludovic Giuly (La Liga), Carlos Tevez (Premier League), John Arne Riise (Premier League), Gianluca Vialli (Serie A) en Thomas Rosicky (Bundesliga). Dat geldt ook voor Nadine Keßler en Alex scott, de eerste vrouwelijke voetballers met een Heroes card.

Evenals in FIFA 23, met Heroes cards van onder andere Dirk Kuyt, Jean-Pierre Papin en Park Ji-Sung, zijn de cards ontworpen in samenwerking met Marvel. Ook is er voor elke Heroes card een bijnaam.

Eerste Eredivisie Heroes cards in EA SPORTS FC 24 bekend

Leuk voor fans van de Eredivisie is dat oud-Ajax speler Nwankwo Kanu een Heroes card krijgt. Deze kan je dan ook eenvoudig in je Eredivisie team toepassen voor de juiste chemistry. Dit is de eerste Eredivisie Heroes card die officieel gedeeld is. De voormalig speler van onder andere Ajax en Arsenal krijgt als bijnaam ‘King Kanu’. De Nigeriaanse aanvaller heeft een overall rating van 87.

Ook Jari Litmanen krijgt een Heroes card. De Finse middenvelder had eerder nog een Icons card en heeft nu dus een ‘downgrade’.

Ook Wesley Sneijder krijgt Heroes card

Eerder werd al duidelijk dat Wesley Sneijder in EA SPORTS FC 24 voor het eerst een speciale card krijgt. Opvallend genoeg krijgt de voormalig Oranje international geen Icon card maar een Heroes card. Zijn bijnaam luidt ‘Sureshot’. Met een overall rating van 91 heeft hij de hoogste Heroes card. Sneijder krijgt de card als speler uit de Serie A, vermoedelijk vanwege zijn spel in het seizoen 2009-2010 bij Inter.

Welke Heroes card krijg jij bij een pre-order?

De lancering van de Heroes cards is extra interessant voor gamers die een pre-order plaatsen. Wanneer je voor 22 augustus EA SPORTS FC 24 pre-ordert dan ontvang je namelijk een untradeable Heroes card in-game.

1 Trackback / Pingback

  1. EA maakt eerste Heroes cards voor EA SPORTS FC bekend | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.