EA SPORTS FC 24: Steeds meer ratings bekend

Eredivisie in EA FC 24

Nog maar een paar weken en dan is EA SPORTS FC 24 uit. De standaard editie verschijnt op 29 september 2023. Tegelijkertijd hebben pre-orders van de Ultimate Edition al enkele dagen eerder toegang. Datzelfde geldt voor gamers die ook nog eens lid zijn van EA Play. Duidelijk is in ieder geval dat FIFA 23 vanaf eind september massaal wordt gedumpt voor EA SPORTS FC.

De afgelopen periode verschenen er al verschillende berichten over EA SPORTS FC. Van de laatste informatie over Ultimate Team, de mogelijkheid van De Kuip in EA SPORTS FC 24 tot aan de eerste gameplay beelden. Ook werden de zes grootste veranderingen op een rijtje gezet. De laatste weken lekken mede door een aantal beta-testers ook steeds meer ratings uit.

De officiële rating reveal zal vermoedelijk volgende week en daarmee begin september volgen. Net als de afgelopen jaren zal dat in samenwerking zijn met een aantal Europese topclubs waarop ook onze traditionele topclubs eigen video items zullen opnemen. Allemaal in samenwerking met Electronic Arts.

De grootste verschillen in ratings bij EA SPORTS FC 24

Bij de absolute topspelers in EA SPORTS FC zijn er een aantal rating wijzigingen. Zo is op social media al naar voren gekomen dat de overall rating van Bruno Fernandes (Manchester United) van 86 naar 88 gaat. De grootste stijging bij de topclubs komt op naam van Real Madrid middenvelder Federico Valverde. De middenvelder uit Uruguay gaat van 84 naar 88. Antoine Griezmann (Atletico Madrid) en Victor Osihmen (Napoli) gaan in EA SPORTS FC zelfs nog harder: het tweetal gaat na een fantastisch seizoen van 83 naar 88. Ook Martin Odegaard (Arsenal) krijgt een flinke upgrade en gaat van 84 naar 87.

Mo Salah (Liverpool) krijgt opvallend genoeg in EA SPORTS FC 24 juist een lagere overall rating. De Egyptische buitenspeler gaat van 90 naar 89. Ook Cristiano Ronald krijgt een flinke downgrade, hij gaat naar een overall rating van 86. Ter vergelijking, eeuwige rivaal Lionel Messi heeft een rating van 90.

Op de website Morefut zijn inmiddels de nummers 11 tot en met 50 van de hoogste overall ratings opgenomen. Frenkie de Jong is met een overall rating van 87. Virgil van Dijk blijft de hoogste overall rating van Nederlandse spelers houden. Hij zakt met zijn rating wel van 90 naar 89.

1 Trackback / Pingback

  1. EA SPORTS FC 24: Steeds meer ratings bekend | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.