FIFA 23: Jasper Cillessen in TOTW na uitstekende wedstrijd

Het Nederlands Elftal haalt hij er niet mee, maar Jasper Cillessen is in de populaire game FIFA 23 wel opgenomen in hun Team of the Week. Aanleiding was zijn uitstekende optreden in het treffen tussen NEC en Ajax van afgelopen weekend.

Elke woensdag wordt in FIFA 23 de Team of the Week van het voorgaande speelweekend bekend. Electronic Arts geeft Cillessen een in-form card met een overall rating van 84. Daarmee hoort de doelman van NEC tot de betere cards van deze Team of the Week. Zo heeft hij een vergelijkbare rating met Leno (Fulham). De Team of the Week cards, waaronder dus Cillessen, zijn tot en met volgende week woensdag 19.00 uur in packs beschikbaar. Andere namen die zijn opgenomen zijn Koundé (87, RB), Casemiro (91, CDM) en Kane (90, ST).

Met een overall rating is de TOTW 11 card van Cillessen de beste optie voor een Eredivisie keeper in FIFA Ultimate Team. Remko Pasveer is de enige andere Eredivisie keeper met een in-form card. De doelman van Ajax kreeg een rating van 81. Gerónimo Rulli zat eerder als keeper van Villarreal in Team of the Week 9 en kreeg een overall rating van 84. De card is niet in combinatie met Eredivisie cards te gebruiken.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1613234377445490688

1 Trackback / Pingback

  1. FIFA 23: Jasper Cillessen in TOTW na uitstekende wedstrijd | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.