Luciano Narsingh trekt van Polen naar Cyprus

Luciano Narsingh volgt een nieuwe competitie toe aan zijn carrière. De voormalig international verruilt namelijk de Poolse competitie voor die van Cyprus.

De inmiddels 32-jarige aanvaller gaat aan de slag voor Nea Salamis uit Famagusta. De nummer zeven van Cyprus legde Narsingh tot de zomer van 2024 vast. Daarmee komt er een einde aan het Poolse avontuur van Narsingh. In de Ekstraklasa kwam Narsingh voor Miedz Legnica tot 32 wedstrijden (5 goals en 2 assists)

De negentienvoudig international kwam in Nederland eerder uit voor SC Heerenveen, PSV, Feyenoord en FC Twente. Na zijn periode bij PSV trok hij naar Swansea City waarvoor hij ook in de Premier League speelde.

Het afgelopen seizoen in Cyprus waren er de nodige landgenoten actief. Zo speelden Mounir El Allouchi, Patrick Joosten en Sam Hendriks er hun wedstrijden.  Karmiotissa Pano Polemidion geldt als een waar bastion voor landgenoten. Naast de al eerder genoemde El Allouchi spelen ook Dion Malone, Karim Loukili en Danzell Gravenberch er hun wedstrijden.