Terugkeer naar Serie A lonkt voor Zeegelaar

Manneshotit / Red Bull Content Pool

Niet de Russische Premier League maar een terugkeer naar de Serie A lonkt voor Marvin Zeegelaar. Onze landgenoot zit al sinds vorig jaar zomer zonder club maar kan nu mogelijk terugkeren naar Udinese. Eerder waren er berichten vanuit Rusland dat de transfervrije Zeegelaar op proef was bij Ural. Dat is echter nooit officieel bevestigd.

Bij Udinese is linksback Enzo Ebosse geblesseerd geraakt. De international van Kameroen scheurde recent zijn voorste kruisband af en zal pas volgend seizoen weer zijn rentree kunnen maken. Udinese is daarom uitgekomen bij Zeegelaar die tussen 2019 en 2022 ook al bij de club onder contract stond.

Udinese is de huidige nummer tien van de Serie A. De club heeft Zeegelaar inmiddels al verwelkomd op de training. Bekende spelers zijn Florian Thauvin en Gerard Deulofeu. Ook voormalig Zwolle speler Kingsley Ehizibue staat in Udine onder contract. De Duitse verdediger verruilde afgelopen zomer FC Koln voor een Italiaans avontuur.

In zijn loopbaan kwam de 32-jarige Zeegelaar eerder uit voor Excelsior, Elazigspor, Blackpool, Rio Ave, Sporting Lissabon, Watford en dus Udinese. Mogelijk komt het nu dus tot hereniging.