Voorproefje: Napoli maakt zich klaar voor historische titel

By Antuang - Own work, CC BY-SA 4.0

Napoli maakt zich op voor de derde titel in haar geschiedenis. De stad Napels is al volledig gereed voor een feest wat zijn weerga niet kent. Na de periode van Diego Armando Maradona heeft Napoli ruim dertig jaar op de titel moeten wachten. Vandaag kon het al gebeuren.

Concurrent Lazio speelt vandaag om 12.30 uur in Milaan tegen Inter. Om 15.00 uur treedt Napoli in het eigen stadion aan tegen laagvlieger Salernitana. Met nog zeven wedstrijden te gaan heeft Napoli op dit moment een voorsprong van 17 punten. De vraag is dus eigenlijk niet of Napoli kampioen gaat worden maar wanneer. Met de absolute smaakmakers Kim Min-Jae, Khvicha Kvaratskhelia en
Victor Osimhen.

Voor de bekende omroeper in het stadion van Napoli, Decibel Bellini, aanleiding om een fraaie videoclip te schieten. Decibel Bellini doet dat met twee andere artiesten uit Napels namelijk Emiliana Cantone en Jovine. Uiteraard met de bekende tonen van Life is Life. Genieten van de beelden in de Italiaanse havenstad die al volledig in het teken staan van het naderende kampioenschap.

Ook AD Sportwereld schonk op Instagram veel aandacht aan de naderende derde titel van Napoli: