Bekende vlogger Fusion Josh bezoekt FC Twente – AZ

Manneshotit / Red Bull Content Pool

De bekende voetbal vlogger Fusion Josh bezocht afgelopen weekend FC Twente – AZ. Op zich is dat geen gek idee. Fusion Josh bezoekt wedstrijden over de hele wereld en neemt zijn trouwe schare fans (bijna 70.000) mee in zijn ervaringen. En natuurlijk kan dan ook FC Twente niet ontbreken. Dat is een keer iets anders dan een ‘standaard’ vlog van een wedstrijd van PSV, Feyenoord of Ajax.

Voor Fusion Josh was er een extra dimensie. Een andere bekende voetbalvlogger, de Hungarian Football Vlogger (18.000 likes op YouTube), werd eerder door FC Twente stewards uit het stadion gezet. Josh was dan ook benieuwd of hij in Enschede een betere behandeling zou krijgen. Fusion Josh wilde namelijk niets liever dan de unieke sfeer in Grolsch Veste ervaren én vastleggen met zijn GoPro. Eerder deed hij dat al bij een bezoek aan Het Kasteel van Sparta. Ook bezoekjes vanuit Engeland bij Vitesse en FC Utrecht behoren tot zijn ervaringen. Vanuit Engeland is een voetbalreis naar Nederland dan ook goed te maken met low cost vliegvelden zoals Stansted Airport.

De video neemt je mee op zijn bijzondere voetbalreis, waarbij Josh niet alleen de wedstrijd zelf verkent, maar ook de intensiteit en het enthousiasme van de Twentse supporters ervaart. Of het hem lukt om te filmen en hoe hij de atmosfeer in het stadion van FC Twente ervaart, ontdek je in deze meeslepende vlog.

Bekijk de volledige ervaring van Fusion Josh in zijn nieuwste video, nu te zien hieronder: