Nieuwe proefspeler voor Heracles

Heracles Almelo blijft op zoek naar buitenkansjes op de transfermarkt. De afgelopen periode had het al verschillende spelers op proef. De stageperiode van Elias Oubella zal ook nog eens verlengd worden, daarnaast verwelkomt Heracles ook een nieuwe speler.

De negentienjarige Oubella traint al een week mee en zal dat ook komend seizoen doen. De negentienjarige verdediger speelde afgelopen seizoen een aantal wedstrijden voor 1.FC Köln II dat uitkomt op het vierde niveau van Duitsland. De Duitse verdediger met Marokkaanse roots heeft bij FC Köln nog een contract tot volgend jaar zomer. Ondertussen zit de stageperiode van Steffen Nkansah er op. De 24-jarige verdediger zit zonder club nadat zijn contract bij Eintracht Braunschweig afliep.

Heracles Almelo verwelkomde vandaag ook een nieuwe testspeler. Het is de 21-jarige middenvelder Hüseyin Bulut. De Duitser met Turkse roots speelde in het verleden in de jeugd van Borussia Dortmund.  Afgelopen seizoen kwam hij uit voor Turkse Göztepe waar hij zijn wedstrijden speelde in het hoogste jeugdelftal.