FIFA 21: TOTW 25 met Weghorst, Koopmeiners én De Bruyne

Het Nederlandse voetbal is opnieuw goed vertegenwoordigd in FIFA 21. In Team of the Week 25 zijn door Electronic Arts namelijk twee Nederlandse spelers opgenomen. Naast Wout Weghorst gaat het om Teun Koopmeiners. Met de card van Koopmeiners hebben fans van de Eredivisie er in FIFA Ultimate Team een extra optie bij.

Weghorst is net als zijn eerste twee seizoenen bij Wolfsburg weer in vorm. Afgelopen weekend was hij namens Wolfsburg tegen Schalke belangrijk met een goal en assists. Het levert hem naast een tweede in form card in FIFA Ultimate Team ook een basisplaats in TOTW 25 op. Datzelfde verhaal gaat ook op bij Teun Koopmeiners. Ook hij heeft zijn tweede TOTW card te pakken. Beide spelers hebben een overall rating van 86.

Kevin de Bruyne is met een overall rating van 93 de absolute blikvanger van deze Team of the Week. Ook de cards van de Argentijnse spits Martinez (89) en Bayern ster Thomas Muller (89) hebben een hoge overall rating. Met Kieran Tierney hebben Ultimate Team spelers er voor hun Ultimate Team weer een prima linksback bij. Tierney heeft met een overall rating van 84 een aantal goede stats. Hierbij kan je denken aan zijn snelheid en defensieve kwaliteiten.

De VoetbalPlus redactie is daarnaast benieuwd naar Diogo Jota. De Liverpool ster heeft weliswaar een lage overall rating (85) maar heeft alles in zich om één van de FIFA 21 favorieten in de aanval te worden. Dat doet hij als CF. Voor Jota betekent zijn In Form ook een upgrade van zijn Ones to Watch card. De positie blijft daar uiteraard gehandhaafd als buitenspeler.

Naast de Team of the Week heeft Electronic Arts ook een aantal objectives en squad building challenges gelanceerd rondom Ierse spelers. Dat heeft alles te maken met St. Patrick’s Day.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: TOTW 25 met Weghorst, Koopmeiners én De Bruyne | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.