FIFA 21: Geen upgrades meer voor Promes RTTF

De transfer van Quincy Promes van Ajax naar Spartak Moskou is slecht nieuws voor FIFA 21 gamers. Door de overgang naar Spartak Moskou kunnen bezitters van een Promes RTTF card straks niet meer profiteren van Europese successen van Ajax.

Wanneer Ajax donderdag ten koste van Lille doorgaat in de Europa League zouden de Road to the Final cards van Quincy Promes en Dusan Tadic een upgrade krijgen. Beide zouden naar een overall rating van 86 gaan. Door de transfer van Promes is zijn upgrade nu van de baan. Wanneer Spartak Moskou nog wel Europees actief was geweest, was dat een ander verhaal. Spartak Moskou werd echter al in de voorrondes uitgeschakeld door Braga.

Het is een vergelijkbaar verhaal als bij de Japanse buitenspeler Kubo. Villarreal huurde Kubo de eerste seizoenshelft van Real Madrid. Hierop kreeg de speler ook een Europa League Road to the Final card. Real Madrid riep de buitenspeler echter weer terug en verhuurde hem aan Getafe. Electronic Arts liet al weten dat Europa League upgrades vanwege prestaties van Villarreal er voor Kubo niet meer inzaten. Dat geldt nu dus ook voor Promes.

De RTTF card van Promes is in FIFA 21 inmiddels al flink in waarde gedaald. Het is echter nog steeds een uitstekende card om in je Eredivisie team op te nemen. De absolute uitschieter zijn daar echter Sean Klaiber showdown, Marcos Senesi season objective card maar vooral de Antony future stars card. Hopelijk komt daar vanavond de TOTW card van Sébastian Haller bij.