Bevestigd: 6 grote veranderingen bij EA SPORTS FC 24 Ultimate Team

Eredivisie in EA FC 24

Er wordt steeds meer duidelijk over EA SPORTS FC 24 en vooral over Ultimate Team. Aanleiding is een nieuwe video van Electronic Arts. Daarnaast is ook de beta live voor pro-gamers en media waardoor ook hier weer leuke nieuwtjes bekend worden.

Laten we voorop stellen, de makers achter het populaire spel hebben goed geluisterd naar de community. Een groot aantal frustraties zijn in EA SPORTS FC 24 verleden tijd. Hierbij valt te denken aan:

De zes grootste veranderingen van EA SPORTS FC 24

  1. Automatisch claimen van alle objectives. In FIFA 23 en voorgaande edities moest je elke objective los claimen. Op de Playstation is dit de doen met de L3 knop
  2. Kortere Squad Battles. Een enorm pluspunt voor EA FC 24 ten opzichte van FIFA 23. Squad Battles zullen voortaan per helft nog maar 4 minuten duren in plaats van nu 6 minuten. Daarmee heeft EA echt geluisterd naar de community.
  3. Dubbele walkouts. Heb jij het ultieme pack te pakken met meerdere topspelers? Je kan in EA FC 24 nu een dubbele walkout verwachten.
  4. Grote impact van Icons. Een Icon speler geeft 1 Chemistry punt voor elke competitie in jouw Ultimate Team
  5. 1 transfermarkt, cross platform. In EA FC 24 is er één grote transfermarkt over alle consoles heen. Gamers kunnen er ook voor kiezen om te focussen op 1 console platform.
  6. MID en PRIME Icons cards niet langer beschikbaar. Er is voortaan per promo nog maar 1 promo card per speler beschikbaar. De vraag is of dit nu daadwerkelijk is waar iedereen op zit te wachten. Het schept echter wel duidelijkheid.

Daarnaast gaat EA SPORTS FC 24 ook komen met Evolutions waarbij je gedurende het seizoen in Ultimate Team een speler kan doorontwikkelen aan de hand van objectives.

Video: Dubbele walkout in EA SPORTS FC 24 met Mbappé en Haaland

https://twitter.com/FutSheriff/status/1682343445946310656

Bevestiging door EA voor Automatisch claimen ‘all objectives’

https://twitter.com/EASFCDirect/status/1689319742241218575

Video: Nieuwe in-game beelden van EA SPORTS FC 24

Wil je meer weten over EA SPORTS FC 24?