Inter Milan komt niet meer voor in EAFC 25

Manneshotit / Red Bull Content Pool

Inter Milan zal niet met haar eigen naam voorkomen in EAFC 25. De Italiaanse topclub heeft een exclusive overeenkomst gesloten met Konami voor eFootball. Dat betekent dat naast de naam onder andere het logo, shirt én stadion niet meer zullen voorkomen in EAFC 25. Het San Siro zit natuurlijk wel in het spel met AC Milan als andere gastheer van het stadion.

Het is niet voor het eerst dat Electronic Arts met haar populaire voetbalgame een Italiaanse club niet kan opnemen. Zo werden er eerder alternatieve namen zoals Latium, Roma FC, Napoli FC, and Bergamo Calcio gebruikt voor Lazio Roma, AS Roma, Napoli en Atalanta Bergamo. Tussendoor switchte Juventus naar Piemonte Calcio en keerde niet veel later ook weer terug in de populaire FIFA reeks. Juventus zit nu ook in EA FC 24.

Op dit moment is nog onbekend wat de nieuwe naam van Inter Milan in EAFC 25 zal worden. Mogelijk wordt het Milano Calcio. Bij EAFC 25 zullen spelers als Denzel Dumfries, Stefan de Vrij en Davy Klaassen dus niet bij Inter maar bij een alternatieve naam spelen.

1 Trackback / Pingback

  1. Inter Milan komt niet meer voor in EAFC 25 | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.