Ajax kondigt official cryptocurrency partner aan

Opnieuw gaat een club uit de Eredivisie de cryptomarkt onderzoeken om nieuwe geldbronnen aan te boren. De landskampioen kondigde vandaag aan dat per direct BLOX de official cryptocurrency partner van Ajax is geworden. Beide partijen zijn een driejarig contract overeengekomen.

Davy Stevens, CEO BLOX: “Wij willen cryptocurrency laagdrempelig en leuk maken en houden. Sinds 2013 zijn we actief en hebben we al veel Nederlanders kennis laten maken met cryptocurrencies. Het partnership met Ajax past naadloos bij onze Europese groeiambities en helpt ons onze naamsbekendheid verder te vergroten. Door middel van unieke aanbiedingen willen we fans op een veilige manier kennis laten maken met cryptocurrency.”

Menno Geelen, Commercieel Directeur Ajax: “We verwelkomen BLOX met veel plezier in onze partner-groep. Hun ambitie spreekt me aan, alsmede de manier waarop ze crypto op een eenvoudige, verantwoorde en veilige manier onder de aandacht van geïnteresseerde kopers brengen.”

Crypto sponsoring wint aan terrein in Eredivisie

Sparta werd vorig seizoen al gesponsord door Knaken.nl. Dat legde de club geen windeieren. Op basis van prestaties in de Eredivisie en de KNVB Beker leverde het een mooie beloning in de vorm van Bitcoins op. Door de toegenomen waarde van Bitcoin werd de sponsordeal alleen nog maar interessanter. Het bedrijf is een handelsplatform voor de meest populaire crypto zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en Polkadot.

Eerder deze zomer kondigde ook Feyenoord een samenwerking met Knaken.nl aan. Tegelijkertijd was daar Fortuna Sittard dat een speciale fantoken in het leven had geroepen. Supporters die een dergelijke fancoin bezitten kunnen meebeslissen over de toekomst van de club. Fortuna is hiervoor de samenwerking aangegaan met Socios, dat bijvoorbeeld ook samenwerkt met FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Galatasaray.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: Ajax kondigt official cryptocurrency partner aan | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.